Müşterilerimizin, Sızma testi ve Güvenlik açığı değerlendirmesi sonrasında yapılacak işlemlerin kontrolü ve eksiksiz düzeltilmesi için, Mikro Denetleme dediğimiz hizmeti sunmaya başladık. Bu, son Güvenlik Açığı Değerlendirmesi veya Sızma Testinizi sürekli takip eden ay içerisinde veya üç aylık periyotlarda uygulanan bir hizmettir.

Mikro Denetlemeler, yıllık olarak yapılan,Sızma Testleri veya Zafiyet Değerlendirmeleri sonrası,en büyük sorunlardan biri olan iyileştirme süreçlerini iyileştirmek için oluşturulmuştur. Genellikle bu projeler bittiğinde kuruluşlar yıl içerisinde riskli yapılarını azaltır, belirlenen güvenlik açıklarını kapatır ve devam ederler. Buradaki sorun, süreç ve prosedür iyileştirmelerinizin Güvenlik duruşunuzu olumlu yönde etkileyip etkilemediğini görmek için gelecek yıla kadar beklemeniz gerekmektedir.

Mikro-Değerlendirmeler sayesinde neyin işe yarayıp neyin yaramadığı konusunda daha fazla bilgi elde edebilirsiniz, böylece doğru şekilde hazırlanabilir ve daha iyiye doğru gelişme kaydedebilirsiniz.

Mikro Denetim seçeneklerimiz,

  • Haftalık, Aylık veya Üç Aylık Harici Güvenlik Açığı Taraması

  • Haftalık, Aylık veya Üç Aylık İç Güvenlik Açığı Taraması

  • Özel Web Uygulaması Taraması

  • Son Kullanıcı Sistemleri Güvenlik Denetimleri